Wellness Week 04.12 - 08.12

🌿 Velkommen til Wellness Week - 5 dager for en sunnere og mer balansert livsstil! 🌿

Ønsker du å oppdage hemmeligheten bak en strålende helse og et liv fylt med velvære?

Da er Wellness Week det du har ventet på! I løpet av fem inspirerende dager vil du utforske de mest fortryllende aspektene av naturlig velvære, og lære hvordan du kan transformere din helse og livskvalitet.

Du får i posten: 
- 5 prøver med eteriske oljer slik at du kan kjenne effekten selv, sammen med oss

Du får digitalt: 
- tilgang til kursportal hvor vi hver eneste dag lærer om en av oljene du fikk, samt et trinn for bedre helse. Det blir livesending hver dag, samt videoer og tekst. 

- Digitale quizer hver dag hvor du får mulighet til å vinne større premier. 

- tilgang til eget diskusjonsforum 

Hva kan du forvente fra Wellness Week?

🌼 **Eteriske oljer:** Dykk ned i den fascinerende verden av eteriske oljer og oppdag hvordan de kan berike livet ditt. Lær hvordan du kan bruke dem for å styrke immunforsvaret, redusere stress og forbedre din generelle velvære.

🍏 **Kosthold:** Få innsikt i hvordan riktig kosthold kan være nøkkelen til vitalitet og energi. Lær om sunne matvaner, og hvordan du kan spise deg til en sunnere fremtid.

😴 **Søvn og ro:** Opplev en dypere og mer forfriskende søvn med våre avslapnings- og stressmestringsøvelser. Få verktøyene du trenger for å slappe av, lindre stress og våkne opp føle deg uthvilt hver dag.

💪 **Trening:** Finn gleden i fysisk aktivitet! Enten du er nybegynner eller erfaren, vil du lære hvordan du kan integrere bevegelse i din daglige rutine for å øke styrke og utholdenhet.

🌱 **Giftfri livsstil:** Utforsk hvordan du kan minimere eksponeringen for skadelige kjemikalier og giftstoffer i hjemmet ditt og miljøet. Opplev fordelene ved å leve en mer naturlig og giftfri livsstil.

🌸 **Naturlig velvære:** Bli kjent med skjønnheten av naturlige, bærekraftige produkter for personlig pleie og velvære. Lær hvordan du kan ta vare på huden din og ditt indre velvære på en mer naturlig måte.

Som en ekstra bonus vil hver deltaker motta 5 spennende oljeprøver som en del av kurset. Disse oljene vil hjelpe deg med å utforske kraften i aromaterapi og eteriske oljer for å forbedre ditt fysiske og mentale velvære.

Velg å investere i deg selv og din helse. Bli med oss på Wellness Week og begynn din reise mot en sunnere og mer balansert livsstil!

 

111,00 NOK